К основному контенту
Поиск
Поиск по этому блогу
Блог майстра в/н Вєтрової Інни Валентинівни
Поделиться
Получить ссылку
Facebook
X
Pinterest
Электронная почта
Другие приложения
Педагогічна скарбничка
Технолог
ічні картки до страв японської кухні «Суші, роли»
Розробкауроку в/н «Приготування соусів»
Збіркауроків з теми «Супи» (1-2)
Збіркауроків з теми «Супи» (3-4)
Збіркауроків з теми «Овочі» (1-2)
Збіркауроків з теми «Овочі» (3-4)
Збірка уроків з теми «М’ясо»
Збіркауроків з теми «Холодні закуски» (1-2)
Збіркауроків з теми «Холодні закуски» (3-4)
Методична розробка уроку "Дріжджове тісто"
Розробки виховних годин
1.
"Коронавірус"
Комментарии
Комментарии
Отправить комментарий